Köp billiga skor online & sale 70% rabatt för män och kvinnor | xenomorphs.se
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Shipping

Internationella Beställningar Vi använder International Express Mail Service för alla internationella deliveries.We är ansvarig för fraktkostnader. I allmänhet, kommer produkterna att levereras två av tre dagar efter mottagandet av beställningen. Vänta ca 5-7 dagar efter leverans.

defekta varor

Objekt kommer att inspekteras av vår produktbedömning lag och om produkten bedöms vara defekt på grund av tillverkning eller Gewebedefektzu kommer Abercrombie & Fitch ersätta eller återbetalning utan ytterligare kostnader för frakt. Om inte vara så defekt, kommer det inte att vara berättigade till ett utbyte eller återbetalning efter detta returtyp.

Om du ändrar dig

Vi är i stånd att element som taggar har tagits bort för att ta emot, har korrigerats, slitna eller tvättas. Förändrade attityder tillbaka endast gäller poster i en ursprungligt skick. Ytterligare re-leverans fraktkostnad är inte ansvariga för att ersätta poster. Abercrombie & Fitch kommer antingen ersätta punkten eller återbetala beloppet för posten minus de ursprungliga fraktkostnader.

Politik:

Om du vill annullera din beställning, kontakta oss omedelbart. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar levereras inom 1-2 dagar från orderdatum. Beställningar skickas kan inte avbrytas. Återgå den osannolika händelsen av en tillverknings fel / reparation produkter skulle ersätta utan kostnad för kunden. Returnera en vara, skicka ett e-mail för att berätta varför. Så ge honom instruktioner. Produkten måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att krediteras till din ursprungliga betalningsmetod utan att behöva lagring / bearbetning 20% ​​avgift. Alla Versandkostenmit avkastning är knuten till fastigheten, som betalas av konsumenten.

Exchange:

Om du vill ändra en produkt, skicka ett e-mail för att berätta varför. Så ge honom instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar efter mottagandet, så länge de används och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. Om ett objekt returneras för utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt markerade. Alla Versandkostenmit ansluten till utbyte av varor är ansvarig för konsumenten.
Back
Copyright @2019 www.xenomorphs.se. Powered by billiga skor. skor online. herrskor